Over mij

Mijn naam is Frank van Deijck. Mijn ondergrond is holistisch breed, mijn grootste liefde zijn mensen, het interesseert me hoe ze met het leven en de dingen omgaan. Holistisch, het geheel beschouwen wat mensen en organisaties beweegt, hen laat groeien en daarbij te adviseren, assisteren en coachen. Dat is mijn passie.

Mensen en organisaties zijn sterk met elkaar verbonden. Voor mij is een organisatie elke vorm van iets samen doen, samenwerken, elkaar versterken. Dat kan in de vorm van een bedrijf, overheid, coöperatie, vereniging of gewoon een  spontaan gezamenlijk initiatief zijn. In de processen en verschijningsvormen in de natuur herken ik veel van wat er ook in  ons als mens of organisaties speelt. De voortdurende cirkel van groei, vernieuwing die tegelijkertijd zorgt voor het loslaten van het oude. Het oude dat als voedingsbodem dient voor het nieuwe.

Mijn holistische interesse leidde mij jaren geleden naar een brede technische en technisch-commerciële opleidingen. Tegelijkertijd verdiepte ik mij in het bijzondere van het menszijn waardoor o.a. Reiki, Seichem, kinesiologie, sjamanisme, meditatie en kwantumfysica op mijn pad kwamen. Bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen lieten mij 2 parallelle paden bewandelen die zich regelmatig met elkaar vervlochten, lieten mij ervaren dat alles één samenhangend geheel is. Een geheel dat zo mooi in elkaar zit dat het bijna niet te beschrijven is en meerdere lagen, niveaus kent. 

Een individuele mens en een organisatie, twee niveaus van zijn. Veel verschillen, veel overeenkomsten en beide zo uniek dat ze de juiste aandacht verdienen. Pad van Groei biedt mij de mogelijkheid  bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van jou als unieke persoon. Via Van Deijck Awakening schud ik het potentieel en de mogelijkheden in organisaties

Pad van Groei

Leef jouw potentieel!

Ieder van ons bewandelt zijn of haar unieke levenspad. Mijn levenspad was en is kronkelig en breed, heeft mij veel kennis en wijsheid gebracht. Reiki, Seichem, kinesiologie, sjamanisme, meditatie, kwantumfysica, NLP, energetisch werken en de kracht van de natuur kwamen op mijn pad. Samen vormen ze een brede basis van waaruit ik jou als persoon graag begeleid op jouw pad van groei.

Van Deijck Awakening  

Schud uw organisatie wakker en groei!

Vakmatig houd ik me al jaren bezig met het optimaliseren van organisatieprocessen, de supply chain, productieprocessen, de logistiek en het inkooptraject. Ik houd ervan om over grenzen heen te kijken en met gedurfde oplossingen te komen, met bangheid zijn er immers nog nooit problemen opgelost. Vaak hoor ik dat ik in staat ben om mensen te verbinden, toch een eerste voorwaarde om dingen voor elkaar te krijgen en mensen gemotiveerd, betrokken en enthousiast achter een nieuwe of verbeterende werkwijze te krijgen. Samendoen, belangrijk!

Samendoen, het klinkt simpel, maar hoeveel bedrijven zijn in staat om van hun medewerkers een echt, bevlogen team te maken? Elke structuur, elk proces gaat over mensen. Het is mijn drive om het beste uit mensen te halen, waardoor een organisatie ook het meeste profijt van hen heeft. Samendoen geldt niet alleen voor de eigen medewerkers maar vooral ook de hele keten van toeleveranciers tot aan klanten. Ik sta erop dat de resultaten van mijn werk ook buiten de onderneming voelbaar zijn en positief uitwerken. Het gaat om het geheel, daar doe ik het voor. Verbeterde processen, betere motivatie, betere onderlinge verbondenheid, betere relaties met opdrachtgevers, betere verbinding met klanten. Ja, ik heb echt een fijn vak.

Frank van Deijck