Ondernemerscoach

Als ondernemer sta je er soms alleen voor en kan er de behoefte zijn om vrij te sparren over van alles wat er speelt in jouw bedrijf. Voor het financiële deel kun je bij jouw accountant terecht. Financiën op orde is essentieel voor ondernemen, echter er zijn nog zoveel meer facetten van het ondernemerschap waarover je zou willen sparren. En dat kan.

Hoe loopt het? Durft u te zeggen dat uw onderneming, uw organisatie, het goed voor elkaar heeft? Dat alles op rolletjes loopt. Er geen tijd, moeite en geld gemorst wordt. De supply chain. De interne logistiek. Uw inkoop. En de feitelijke organisatie en de processen van uw onderneming? Als u ‘ja’ zegt hoort u bij de gouden uitzonderingen. En ik weet uit eigen ervaring dat ze bestaan, bedrijven en organisaties die het onderste uit de kan halen zonder het deksel op hun neus te krijgen.

Anders kijken. Als u aarzelt bij de vraag, of misschien wel eerlijk bent tegen uzelf met uw ‘nee, daag ik u uit om eens bij mij aan te kloppen. Om eens open en eerlijk te praten. Dat kost u niets en u zit daarna aan niets en niemand vast. Dat eerste gesprek zal u waarschijnlijk iets heel belangrijks opleveren. Ik open namelijk uw ogen, of nee, ik laat u anders kijken naar uw eigen organisatie, naar uw eigen bedrijfsprocessen, naar uw dagelijkse gang van zaken. En maak helder dat, en waar het beter kan. Effectiever. Efficiënter. Plezieriger. Winstgevender. Dat is mijn werk.

Wakker schudden. Ja, dat is een proces waar u en ik doorheen moeten. Een proces zonder verstorende turbulentie. Gebaseerd op bestaande systemen, bestaand denken en vooral van bestaande kwaliteiten en capaciteiten van mensen. Wat ik doe is al die bestaande mogelijkheden en potenties wakker schudden, activeren, oppoetsen, waar nodig aanvullen, door-ontwikkelen en ze op de meest effectieve en efficiënte manier aan elkaar verbinden.

Verbluffend resultaat. Het resultaat is in het algemeen verbluffend: soepel lopende inkoop- en logistieke processen, een steviger supply chain, een betere werksfeer, betere winstpositie. En het belangrijkste: een hechtere relatie met uw klanten en leveranciers. Kortom: Schud het gehele potentieel van uw organisatie wakker en groei!

Ondernemerservaring

Ondernemerscoach ben je niet zomaar. Mijn jarenlange ervaring in diverse organisaties heeft mijn een holistische ervaring gegeven over ondernemen. Doelen vorm geven in de markt vraagt om de juiste producten en diensten, efficient en effectief organiseren van de bedrijfsprocessen, samenwerking, communicatie en leiderschap. Zodat jij, vol passie jouw, “waarom onderneem ik” kunt vorm geven en leven.

Tarief

Ondernemerscoaching € 127,- excl. BTW per uur op onze locatie in Mook.
In overleg zijn een andere locaties mogelijk.