Klankontspanning

Een klankbad is een moment van intense rust en ontspanning. De klanken van diverse akoestische instrumenten dringen diep door in het lichaam en zorgen zo voor een subtiele innerlijke massage. De lichaamsenergie gaat beter stromen waardoor lichaam en geest meer in balans worden gebracht. Ook kunnen de klanken van de instrumenten je in een diepe ontspanning en meditatieve toestand brengen, waardoor er ruimte ontstaat voor het ontvangen van inzichten die je op dat moment nodig hebt in je leven. Zo ontstaat er een gevoel van intense rust. Je komt meer tot jeZelf.

INSTRUMENTEN

Voor het klankbad worden o.a. Tibetaanse klankschalen van verschillende grootte gebruikt. Elke schaal heeft een unieke, harmoniserende klank die inwerkt op je lichaam, je gevoelens, emoties en herinneringen. Verder wordt er gebruik maken van de gong, de oceandrum, de rainstick, koshi’s (windgongen), de sjamanendrum, tingsha’s (handcimbalen) en de sansula (duimpiano).

Na afloop is er alle tijd om rustig bij te komen. Onder het genot van een kop kruidenthee of een glas water is er de ruimte om ervaringen te delen.

AFSTEMMING

Een klankbad voor groepen verzorg ik samen met mijn partner May Zeelen (Being One). Tijdens deze sessie stemmen we ons af op de groep, zodat onze intuïtie ons vertelt welke klanken op welk moment mogen klinken.

DEELNEMEN

Wil je een klankbad in groepsverband ervaren? Neem dan contact op en schrijf je in. De data en locatie waarop deze sessies  plaatsvinden maken we tijdig bekend via deze website. Je kunt natuurlijk ook altijd de agenda raadplegen.

OP AANVRAAG

Een klankbad voor groepen kan ook op aanvraag verzorgd worden op onze vaste locatie voor groepen in Tilburg. Een klankbad op locatie behoort tevens tot de mogelijkheden. Neem contact op voor overleg. 

TARIEF:

Een ontspannend klankbad in groepsverband kost €15,- p.p. 

Tarieven voor klankbaden op aanvraag  worden in onderling overleg vastgesteld.