Meditatie met de Moederdrum

WAT IS EEN MOEDERDRUM?
Een Moederdrum, ook wel Pow Wow drum genoemd, is een grote drum die bespeeld kan worden door één persoon of door meerdere personen tegelijkertijd. De drum brengt een diepe klank voort, een oerklank, die ons verbindt met Moeder Aarde, met het Universum, met onszelf en met elkaar.

MOEDERDRUM-MEDITATIE
Tijdens de Moederdrummeditatie combineren we de kracht van de Moederdrum met de kracht van geleide meditatie, indien mogelijk in de energie van de volle maan. De ritmes en klanken van de Drum zorgen ervoor dat je dieper mee kunt gaan in de meditatie. Door je open te stellen voor haar trillingen en je door haar te laten leiden, kun je in een diepe ontspanning en meditatieve toestand komen. Je kunt helemaal in jezelf zakken. De intense energie van de volle maan draagt daar nog een steentje aan bij.

Het kan gebeuren dat er tijdens de meditatie iets in je aangeraakt wordt;  in beweging wordt gebracht. Of er ontstaat ruimte in jezelf, waardoor je  inzichten kunt ontvangen die je op dat moment nodig hebt in je leven.

Na een meditatie met de Moederdrum is er vaak sprake van een gevoel van diepe ontspanning, innerlijke rust en helderheid. Je komt meer bij jeZelf.

Wil je de kracht en diepte van de Moederdrum meditatie ervaren? Neem dan contact op en schrijf je in!
De data waarop deze meditaties plaatsvinden maken we tijdig bekend via deze website en via Facebook. Je kunt natuurlijk ook altijd de agenda raadplegen.

TARIEFJouw investering in deze meditatie bedraagt €15,-.

BELANGRIJK: Neem zelf aub een matje en/of meditatiekussen mee, en eventueel een dekentje!

De moederdrum-meditatie wordt in samenwerking met Being One gegeven. www.being-one.nl