Opleiding Transformatiespel

De Box Game versie van het Transformatiespel kan op een eenvoudige manier gespeeld worden met behulp van de meegeleverde handleiding. Echter daarmee wordt niet de diepgang bereikt die mogelijk is onder de begeleiding van een hiervoor speciaal opgeleide en geaccrediteerde facilitator.

Innerlinks heeft het alleenrecht om facilitators op te leiden en te accrediteren. Accreditatie vind plaats na het met goed gevolg doorlopen en afsluiten van een zeer intensieve 2-weken durende opleiding. De opleidingen vinden plaats in Amerika of in Findhorn, Schotland. Innerlinks staat het commercieel aanbieden van een Box Game door een niet-geaccrediteerde begeleider niet toe. Geaccrediteerde facilitators ontvangen een certificaat als bewijs van hun accreditatie. Vraag er naar voor u zich opgeeft of deelneemt aan een Transformatiespel. De Box Game is verkrijgbaar via internet en in diverse winkels.

Mocht u besluiten om bij Innerlinks de opleiding tot facilitator te volgen dan is een goede voorbereiding meer dan wenselijk. Dit kunt u doen door een individuele introductie-uitleg of meerdere keren deel te nemen aan een transformatiespel begeleid door een geaccrediteerde facilitator.

Voor de andere spelvarianten biedt Interlinks ook opleidingen aan.