Natuurwandelcoaching

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, je bent altijd welkom in de natuur. De natuur creëert als vanzelf het decor voor een goed en ontspannen coachgesprek. Tijdens onze natuurwandeling nemen we ruim de tijd om de onderwerpen die jou bezighouden te bespreken. Dat kan net zo diepgaand als jij dat wilt en alle onderwerpen zijn met mij bespreekbaar. Mijn luisterend oor kan je helpen om meer duidelijkheid te krijgen over dat wat je bezig houdt. Met mijn vragen help ik je dichter bij de kern van dat wat er speelt te komen. Met mijn aanpak loop je als vanzelf steeds dichter naar de inzichten of oplossingen toe en tegelijkertijd kun je genieten van de wandeling in de ontspannende natuur. Het is elke keer weer bijzonder te ervaren hoe de natuur ons verwelkomt en bijdraagt aan onze ontwikkeling.

Natuurwandeling

De natuurwandeling vindt aan het begin of einde van de dag plaats in  de natuur rond Mook en duurt ongeveer 1,5 uur. We starten en eindigen bij onze praktijkruimte in Mook.
Zorg voor goed zittende schoenen of wandelschoenen. Draag kleding die bij de tijd van het jaar past. Tijdens de wandeling staat je telefoon op vliegtuigstand zodat je 100% de tijd hebt voor jezelf. 

Tarief

Voor bedrijven € 97,- per uur en per persoon (excl. BTW). Minimaal 1,5 uur.
Voor particulieren € 97,- per uur en per persoon (incl. BTW). Minimaal 1,5 uur.

Op aanvraag is natuurwandelcoaching ook op andere locaties of met kleine groepen mogelijk.