Handleiding Transformatiespel

Het Transformatiespel – Transformation Game® – is ruim veertig jaar geleden ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler, in Findhorn Foundation. Inmiddels hebben Joy en Kathy hun activiteiten en het de varianten van het Transformatiespel ondergebracht bij InnerLinks. De Findhorn Foundation is het centrum van Game-programma’s in Europa. Innerlinks staat alleen geaccrediteerde spelbegeleiders toe het spel commercieel aan te bieden.

Boxgame, deze variant van het transformatiespel is in winkels en op internet te koop en verkrijgbaar in het Nederlands of het Engels. Het is de meest gebruikte variant van het spel en een vereenvoudigde versie van het oorspronkelijke spel. Het spel is geschikt voor minimaal 2 en maximaal 4 spelers. De boxgame wordt uitgegeven door Uitgeverij Koppenhol en is voorzien van een eenvoudige handleiding. Alleen deze handleiding is vrij beschikbaar en geeft de basiskennis van de spelonderdelen en spelregels weer: Handleiding boxgame.

Het is mogelijk dit spel onder de professionele begeleiding van een geaccrediteerde facilitator te spelen. Deze heeft de beschikking over een 6-persoonsbord, de benodigde extra spelattributen en uitgebreide spelkennis om de juiste diepgang in het Spel te brengen.